OG Vorselaar kwam op 1-0 via Van Springel. Van der Schoot scoorde in de 2e helft de 2-0. De bal belandde daarbij via de schouder van Laeremans in het doel. Verder dan de aansluitingstreffer van Van Genechten kwam SKS Herentals niet meer. Net als vorige week tegen Vosselaar won OG Vorselaar nu ook tegen de 2e kopploeg in 2e provinciale.[i]Verslag Jef Peeters/SKS/ ThalsFM:[/i]Ondanks de minder goede weersomstandigheden, met aanhoudende regen en wind, kon SKS op deze 'goede vrijdag'-avond een zeer aantrekkelijke wedstrijd spelen op het terrein van OG Vorselaar. Bij SKS waren heel wat spelers niet beschikbaar zoals spits Jef Peeters en de achterspelers Yves Mannaerts, Baeten Michael en Vercammen Sven, trainer Van Peel voerde derhalve de nodige herschikkingen door. In de eerste minuten van de wedstrijd liet de thuisploeg onmiddellijk blijken welke hun intenties waren, en SKS moest even diep ademen om zich te herpakken van deze felle druk. SKS herstelde zich inderdaad en vanaf dan werd er aan beide kanten snel, vlot en aanvallend gecombineerd, geen aftastend 'middenveld voetbal' maar fraaie combinaties die diep en breed de ruimte benutten. In de 22' trapt O.G. een vrijtrap van rechts en Van Sprengel staat ongedekt voor doel en via de paal kopt hij de 1-0 voorsprong voorbij de totaal machteloze doelman Janssens. In de laatste 20 minuten komt SKS fel aandringen maar in de gevaarzone valt de bal steeds voor de verkeerde voet. Zo komt ook Van Mechelen via de linkse flank gevaarlijk opzetten maar vergeet af te werken. Ook na hoekschop treft de kopbal van Verhaegen de deklat. Net voor rust moet Tom Janssens nog een voorzet-schot uit de verste hoek ranselen maar we gaan rusten met een niet onoverkomelijke achterstand.Net zoals Vorselaar fel aan de eerste helft was begonnen, is het bij het begin van de tweede helft aan SKS om de pressing op te voeren om de bordjes zo snel mogelijk in evenwicht te brengen en de thuisploeg moet nu toch even terugplooien. In de 77' op een verre uittrap van de thuisdoelman, neemt Van Der Schoot de bal in de loop mee en Janssens devieert in hoekschop. De hoekschop wordt op links gegeven en belandt aan de tweede paal van het SKS doel waar via een spijtige carambole op de schouder van Hans Laeremans de bal in doel verdwijnt,2-0. Onmiddellijk na de aftrap belandt de bal via een doorsteek pas van de ingevallen Miljanovic bij Steven Van Genechten die met een prachtige lobbal de aansluitingstreffer meteen op het bord zet, 2-1. SKS moet weer het kleinste verschil goed maken maar met nog amper 10 minuten voor de boeg wordt dit een zware klus en gooit dus alles en iedereen in de aanval. De thuisploeg kan nu niets anders dan de counter hanteren en lukt daar ook een drietal keren in, maar steeds is er de reddende voet van alweer een uitstekende doelman Janssens. Aan de overzijde kent het aandringende SKS weinig succes in zijn slotoffensief, en OG Vorselaar houdt de drie punten thuis.Volgende week alweer een avondwedstrijd om 19u30, op het terrein van KVC.R.H. Sportief.Janssens Tom-Verhaegen Christoph-Sels Gunter (70' Sukmuang Thanet)-Lambrechts Jasper-Van Den Eynden Eric-Baeten Steffe (65' Miljanovic Milan)-Laeremans Hans-Van Mechelen Toon-Van Grieken Marc-Van Genechten Steven-Boumohcine Karim (65' Sels Thomas).